Wat doet het HuurTEAM

Het HuurTEAM Hilversum is ontstaan uit de behoefte om huurders in het Gooi - en voorlopig nog alleen in Hilversum - dezelfde gratis juridische bijstand te geven als de huurders in Amsterdam, Utrecht, Rotterdam, Den Haag en die plaatsen waar huurteams of steunpunten actief zijn. Het HuurTEAM wil huurders helpen hun conflict met de verhuurder te winnen. De ene keer gaat het om een veel te hoge aanvangshuurprijs. En de andere keer zijn er gebreken aan de woning die de verhuurder niet wil repareren of de servicekosten zijn te hoog.


HuurTEAM consulenten

Huurteamconsulent is de heer H. Scheffer. Hij is telefonisch te bereiken via 06 319 924 95

Hij is specialist in het huurrecht en is al vele jaren lid van de Huurcommissie.


De 2de Huurteamconsulent is de heer E. de Lange. Hij is telefonisch te bereiken via tel. 06 524 981 59 / Email consulent

Ir. Erik de Lange: is bouwkundige, werkt al meer dan 10 jaar voor een grote sociale verhuurder en is daardoor zowel technisch als juridisch onderlegd op het gebied van huur en verhuur van woningen.

Gemeente Hilversum

De juridische bijstand is gratis omdat de gemeente Hilversum het HuurTEAM subsidieert.Het HuurTEAM Hilversum legt in jaarverslagen verantwoording af van zijn werkzaamheden aan de gemeente Hilversum.


Jaarverslag 2017
Jaarverslag 2016
Jaarverslag 2015
Jaarverslag 2014
Jaarverslag 2013
Jaarverslag 2012
Jaarverslag 2011